Peria Fast & Clean 1+1

Mai multe poze

Peria Fast & Clean 1+1

Pret normal: 149,00 lei

Special Price 69,90 lei

Reducere 79.1 Lei (53%)

Cod produs: PFCLEAN

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
Sau
Suport telefonic: 0759653174

Descriere scurta:

Peria pentru corp este accesoriul ideal pentru imbunatatirea circulatiei la nivelul pielii si pentru relaxarea corpului. Imbunatatirea circulatiei are printre beneficii cresterea nivelului de energie. Cu banda pentru masaj si curatare va veti asigura ca pana si locurile greu accesibile, precum spatele, vor beneficia de imbunatatirea circulatiei.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

 

Peria pentru corp este accesoriul ideal pentru imbunatatirea circulatiei la nivelul pielii si pentru relaxarea corpului. Imbunatatirea circulatiei are printre beneficii cresterea nivelului de energie. Cu banda pentru masaj si curatare va veti asigura ca pana si locurile greu accesibile, precum spatele, vor beneficia de imbunatatirea circulatiei. Cu ajutorul părții solide a acestui accesoriu pentru curățare, veți putea masa inclusiv călcâiele dar și alte părți ale corpului dvs. Un duș revigorant este întotdeauna o relaxare minunată. Bucură-te de un duș sănătos! Datorită acestei centuri, a cărei latură are peri subțiri care îndepărtează celulele moarte de pe piele pentru o senzație fină și proaspătă. Cealaltă parte cu bile va oferi un masaj plăcut și te va ajuta la întărirea țesuturii a pielii. Te vei îndrăgosti de această centură.

Descriere:

  • Peria este fabricată din silicon de calitate utilizat și în industria alimentară, sănătos și ecologic, fără BPA și substanțe nocive. Este rezistentă la temperaturi ridicate, este realizată dintr-un material de înaltă calitate, sigur și durabil.
  • Potrivit pentru toată lumea: copii, vârstnici, bărbați, femei.
  • Mânerul, foarte puternic și flexibil, poate fi agățat în baie, economisind spațiu.
  • Capul de perie dens cu peri de 1 cm, pătrunde în pori pentru a curăța murdăria, lăsându-vă pielea proaspătă.

Caracteristici:

  • Design alungit
  • Perie moale
  • Excelentă pentru masarea pielii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Sigur o sa iti placa si: