Banda MultiLed 54 LED-uri 1+1

Mai multe poze

Banda MultiLed 54 LED-uri 1+1

Pret normal: 209,00 lei

Special Price 59,90 lei

Reducere 149.1 Lei (71%)

Cod produs: BL54LED

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
Sau
Suport telefonic: 0759653174

Descriere scurta:

Banda Leduri 5m cu LED-uri, impermeabila, cu telecomanda, lumina puternica, diverse culori: verde, rosu, albastru se poate folosi in casa sau gradina se conecteaza la priza. Banda flexibila este impermeabila la apa, iar led-urile sunt protejate de un strat de silicon.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

 

Banda Leduri 5m cu  LED-uri,  impermeabila, cu telecomanda, lumina puternica, diverse culori: verde, rosu, albastru se poate folosi in casa sau gradina  se conecteaza la priza. Banda flexibila este impermeabila la apa, iar led-urile sunt protejate de un strat de silicon.

Banda cu led-uri , permite prin flexibilitatea si usurinta in utilizare, crearea de spatii personalizate exact asa cum doreste utilizatorul, are avantajele unui consum redus de energie electrica , control la distanta si durata lunga de viata.

Benzile LED  au devenit în ultima vreme alternativa perfectă la iluminarea normală. Totodată au și multe pozitive, pe care le veți prețui cu siguranță. Nu numai că sunt un accesoriu decorativ plăcut pentru gospodării, ci economisesc semnificativ consumul de energie, au o luminozitate ridicată și o viață lungă.  Creați un interior plăcut și atrăgător pentru ochi. Banda LED este cea mai potrivită piesă de design pe care cu siguranță nu o puteți rata. Se pot monta usor avand o parte adeziva care se lipeste pe orice suprafata.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Sigur o sa iti placa si: