Ondulator de Par, Perfect Curl

Mai multe poze

Ondulator de Par, Perfect Curl
149,00 lei

Cod produs: ONDPERFECTCURL

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
Sau
Suport telefonic: 0759653174

Descriere scurta:

Ondulatorul de Păr Perfect Curl reprezintă o soluție avansată pentru obținerea de bucle perfect definite și durabile, acest oferă tehnologie inovatoare și performanțe profesionale.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Ondulatorul de Păr Perfect Curl reprezintă o soluție avansată pentru obținerea de bucle perfect definite și durabile, acest oferă tehnologie inovatoare și performanțe profesionale.

Cu funcția auto-curl, acest ondulator simplifică procesul de creare a buclelor. Pur și simplu introduci o șuviță de păr și aparatul se ocupă automat de încălzirea, răsucirea și fixarea buclei. Ondulatorul dispune de opțiuni pentru reglarea temperaturii, permițând utilizatorului să ajusteze căldura în funcție de tipul de păr și preferințele personale.

Timerul integrat ajută la controlul precis al timpului în care părul este răsucit, oferind astfel flexibilitate în crearea diferitelor stiluri de bucle. Funcția ionică contribuie la reducerea staticității și a frizz-ului, lăsând părul moale și strălucitor.

Ondulatorul are un design ergonomic pentru o manevrare ușoară și confortabilă în timpul utilizării. Indicatorul LED furnizează informații despre starea aparatului, inclusiv temperatura selectată.

Beneficii:

  • Ondulare rapidă și eficientă a părului.
  • Posibilitatea de a crea bucle variate, de la cele lejere la cele strânse.
  • Tehnologie avansată pentru rezultate profesionale.
  • Protecție împotriva daunelor cu funcții precum controlul temperaturii și tehnologia ionică.
  • Ușor de utilizat chiar și pentru cei fără experiență în coafură.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.