Despre noi

Cine suntem?

Online Business Agency

Online Business Agency este o societate cu capital 100% romanesc specializata in crearea, fundamentarea si administrarea afacerilor din mediul online. Echipa noastra este alcatuita din experti ecommerce, cu o profunda intelegere atat a activitatilor B2B cat si a necesitatilor si provocarilor din sfera B2C. Incercam sa acoperim intregul spectru al oricarei afaceri desfasurate in mediul online, avand in componenta specialisti in programare (UX/UI developers), graphic designers, arhitecti de sistem, project managers, online marketing specialists (Facebook ads, google ads, dynamis ads, email marketing etc), customer support team, capabili sa livreze cele mai bune rezultate.

Societatea Online Business Agency administreaza in prezent sisteme ecommerce interne, dar si internationale, cu o cifra de afaceri anuala de peste 3 milioane de euro. Oferim solutii atat in ceea ce priveste dezvoltarea platformelor ecommerce, proiectate de asa natura incat sa suporte milioane de produse listate si sute de mii de accesari zilnice, dar si solutii de marketing online pentru maximizarea vanzarilor online.

Societatea noastra are ca fundament respectarea valorilor traditionale pe care le presupune orice activitate desfasurata in mediul online, dar in acelasi timp suntem profund ancorati in dinamica si progresul domeniului digital, utilizand cele mai noi tehnologii existente la nivel global.

Contacteaza-ne

Intra in contact cu noi